Calendari i freqüència de classes

Les classes comencen el mes de setembre i acaben el mes de juny. Us acompanyo a la tardor, l’hivern i la primavera, durant tot el curs escolar. Oferint-vos dues sessions al mes, amb una freqüència quinzenal.

Grups reduïts

Per assegurar una experiència personalitzada i atenta, treballo amb grups reduïts. Això em permet proporcionar una atenció individualitzada a cada família i assegurar-me que tots us sentiu còmodes i connectats durant les sessions. Això crea un ambient íntim i acollidor, ideal per a l'exploració i el creixement conjunt.

Dies de la setmana i ubicació

Les classes de ioga en família són els dimarts, els dimecres i els dijous i tenen una durada d’una hora. Pots escollir venir al centre, Espai Kairós o a Sant Pere, al centre Nebulae.

Paquets

Descobriu els beneficis transformadors del ioga en família a través del programa Mirant Cap Endins que inclou mindfulness i educació emocional.

Des d’Arrels Yoga us oferim tres tipus de paquets de classes que us permetran explorar, créixer i connectar amb els vostres fills de manera única i significativa. Tots els paquets són valuosos, mentre que el paquet anual de 18 classes és, sens dubte, la millor opció per aconseguir resultats duradors i profunds. Deixa’t seduir per les meravelles que us ofereix el ioga en família i tria el paquet que millor s’adeqüi a les vostres necessitats i desitjos. 

El Paquet Anual de 18 classes és una immersió completa en el món del ioga en família. A través de les sessions quinzenals, tindreu l’oportunitat de gaudir d’una experiència continuada al llarg de tot l’any. A mesura que avanceu en aquest viatge, experimentareu una connexió més profunda amb els vostres fills, desenvolupareu una consciència corporal i emocional més gran i millorareu la comunicació en família. Aprofundirem en temes com la confiança, l’expressió emocional i la creació de records preciosos que duraran tota la vida. Aquest paquet ofereix una experiència completa i transformadora que us permetrà establir fonaments sòlids per al creixement conjunt de la vostra família.

Algunes paraules inspiracionals
dels meus clients